Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 Jesper Kirk Andreasen, Safranvænget 5, Kværndrup, fylder 50 år fredag.

Han har sit daglige virke i Carl Nielsen Børnehaven i Nr. Lyndelse, hvor han siden 1996 har været ansat som pædagog. Her var han sammen med kolleger med til at starte den nybyggede børnehave. Før den tid var det blevet til adskillige år som pædagogmedhjælper i Slåenhaven Børnecenter med fagligt arbejde ved siden af.

Jesper Kirk Andreasen er født i Odense, hvor én af ungdomsinteresserne var fotolære. Den er gennem årene holdt ved lige, og siden sidst i 80’erne har han som freelance og i sin fritid leveret fotos hovedsagelig til Midtfyns Posten. Specialer har været egnens årlige dilettantforestillinger, og så er der ikke mindst et ukendt antal fotos fra Midtfyns Festival, fra slutningen af 80’ere til den sidste festival i 2003. Men også mange andre midtfynske begivenheder har været en tur igennem Jesper Andreasens kamera. Fra 1988 til 2007 hed adressen Dalager i Ringe, men for et par siden valgte han og frue at drage til nye omgivelser i Kværndrup.

Blandt fritidsinteresserne er ture med plæneklipper og skuffejern i haven, ligesom regnvandsopsamlingen til husets mange planter inde og ude skal holdes ved lige. Mallorca, Costa del Sol, Tyskland eller Sverige er i høj kurs til ferieture, ligesom interesse for musik spiller ind. Det gælder andres musik plus egne færdigheder på guitar eller ved trommerne. Dem har blandt andet børnehavebørnene stor glæde af i dagligdagen.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce