Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 Diakon, Korshærsleder, Kaj Skjølstrup, Odense fylder 50 år fredag.

Han er født ved Frederikshavn, hvor han voksede op på en gård sammen med seks søskende. Han blev diakon/socialpædagog i Århus i 1985. Efterfølgende fik han job på Kirkens Korshærs Herberg i Odense, hvor han var frem til 1992, da han blev korshærsleder i byarbejdet, som holdt til i Pantheonsgade. En af de første opgaver var genopstart af varmestuen her. Da pladsen var for trang, købte Kirkens Korshær i 1994 huset i Nørregade, som i dag er ramme om varmestue og byarbejde. Kaj Skjølstrup har gennem årene været med til at udvikle Korshærens arbejde i Odense. Sidste skud på stammen er et sundhedstilbud, hvor brugerne kan få hjælp i en klinik, hvor der er ansat en fuldtids sygeplejerske og tilknyttet læge, massør og fodplejer. I sommeren 2008 var varmestuen lukningstruet, og det skabte megen medieblæst. Kaj Skjølstrup var en central figur i kampen for at skaffe flere midler til den fortsatte drift. Det lykkedes.

Fra 1995 til 2006 var han medarbejdervalgt medlem af Kirkens Korshærs Landsstyrelse, og siden 1993 han har været i bestyrelsen for herberget i Odense. For to år siden blev han medlem af det nystiftede Råd for socialt udsatte i Odense, som repræsentant for Kirkens Korshær.

Han er far til to voksne børn, som bragte ham i kontakt med Tommerup Efterskole, hvor han de sidste tre år har været i bestyrelsen. Han har han været aktiv i KFUM og KFUK i Odense, de sidste tre år som formand. Fritiden tilbringer han gerne i sommerhuset på Fyns Hoved sammen med sin kone, Bettina, som arbejder i Kirkens Korshær i Vejle.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce