Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 Tage Christensen, Dyregrav Væde Vej 195, Blommenslyst fylder 70 år mandag.

Tage Christensen har hele sit 56-årige arbejdsliv været beskæftiget med salg. Efter udstået læretid i detailhandel fik han ansættelse i OTA, hvor han arbejdede med salg og planlægning for Skandinavien. Derefter flyttede han til Fyn i 1970 og blev salgschef i Stokkeby/Poul Petersen Tobaksfabrik i Odense. Fra 1972 var han markedschef ved Amanda Seafood 555 i Kerteminde.

Det store bekendtskab til fynboerne fik han i 1979, da han blev distriktschef for Carlsberg på Fyn. Udover at være aktiv på salgsfronten og hos forhandlerne, deltog han med stor lyst og energi i de mange festligheder og øvrige aktiviteter inden for fritidslivet, sport og andre foreninger, som Carlsberg støttede. Selv om han i 1987 skiftede job, så er han stadig mange steder kendt som "Tage-Carlsberg".

Herefter blev han salgschef i det daværende Fyns Forum og fortsatte som chef for messe- og udstillingsaktiviteterne i det senere Odense Congress Center A/S og det nuværende Odense Sport & Event A/S, hvor han fratrådte og gik på pension i 2008. Han har således ydet aktiv del i den store udvikling, der gennem årene på alle måder er sket på Ørbækvej 350. Han har i den periode haft kontakt til ca. 3000 direkte kunder, som ansvarlig for afviklingen af ca. 250 messer og udstillingsarrangementer, og disse er blevet besøgt af knap 2 millioner.

Overgangen til idyllen i skoven hvor han bor med sin kone, forsøger han at klare, ved at være aktiv med kontakt til venner og bekendte, bl.a. som fast tilskuer ved OB’s hjemmekampe. Herudover bistår han sine børn med "administrative sysler" samt at være farfar og morfar.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce