Digital image

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2x50 Tvillingerne Susanne Sunding Schmidt, Niels Juels Allé 17, Odense og John Sunding Borup, Alléparken 17, Marslev fylder 50 år fredag.

Susanne S. Schmidt og John S. Borup er født og opvokset i Odense, men weekender og ferier blev tilbragt i familiens sommerhus i Hasmark.

Susanne S. Schmidt er ansat på kontor hos Prosa i Odense efter flere år som web-medarbejder hos Diabetesforeningen i Odense.

Susanne er en god mor og svigermor samt en god hustru og samtidig nyder både venner og familie godt af hendes positive væsen, idet hun nu er meget aktivt deltager i deres dagligdag på Facebook.

Fritiden nydes i familie og venners lag gerne i sommerhuset i Hasmark. Desuden er bøgerne og strikketøj også fundet frem, idet det første barnebarn er på vej til hendes store glæde.

John S. Borup var ansat i 19 år hos Post Danmark, inden han for 13 år siden kom til Lindø, et job, han er rigtig glad for.

Han er altid glad og hjælpsom, han giver altid en hjælpende hånd, da han er en rigtig "handymand", der altid har gang i et eller andet projekt. For halvandet år siden købte han forældrenes sommerhus, som han har moderniseret helt. Tvillingesøsterens sommerhus ligger 100 m fra hans, så de to familier bruger rigtig meget tid sammen. Udover sit sommerhus bruger John S. Borup også meget tid på at spille bas i det lokale band, og er trofast tilskuer, når datteren spiller håndbold. Han har også 3 større børn, som deler deres fars interesse for musik.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce