Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 VVS-installatør Kurt Hansen, Langelandsvej 32, Nyborg, fylder 50 år onsdag.

Kurt Hansen er født og opvokset i Kogsbølle ved Nyborg. Han blev udlært som rørlægger hos Verner Møller i Ørbæk, hvorefter han aftjente sin værnepligt på Høvelte Kaserne. Herefter arbejdede han som svejser på Taarup Maskinfabrik, inden han i 1984 startede som svend i firmaet Leif Andersen, der på daværende tidspunkt lå på Gormsvej. Efter nogle år, fungerede Kurt Hansen som overmontør, indtil han i 1991 overtog firmaet. Dette blev hans hjertebarn, og firmaet fik hurtigt vokseværk, så efter få år flyttede det til større lokaler på Langelandsvej, hvor det i dag har til huse med 14 ansatte.

Kurt Hansen er et meget aktivt og vellidt menneske, der elsker at have mange bolde i luften, både i sit arbejdsliv og fritiden.

En god gang tennis med torsdags-drengene får sveden frem på panden. Det håndværksmæssige får han anvendt på "Elefandthøjen" med gennemgribende renovering. Desuden hygger han sig med jagt- og fiskeri og glæder sig især over en fyldt fryser med torsk fra det "Gule rev"

Endvidere elsker Kurt at stå på ski, og en tur til de Østrigske alper med familien er et sikkert hit hver vinter, hvor han kæmper en brav kamp for carvingsvingets svære kunst.

Reception

fredag 20. marts i Ådalens Fælleshus, Nyborg kl. 13-17.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce