Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 Filialbestyrer Steen Virkelyst, Skolegyden 27, Nr. Søby, Årslev fylder 50 år tirsdag.

Steen Virkelyst er født og opvokset i Helsingør. Han startede sin finansielle løbebane som elev i Finansbanken i 1977 og forsatte som assistent for i 1986 at stoppe, nu som souschef i pantebrevsafdelingen i København.

Herefter gik turen til Fyn til et job i Selector Finans/Global Finans med bilfinanciering som arbejdsområde. Der blev herefter plads til et kort ophold i den private sektor som sælger af kontormaskiner.

I 1992 begyndte Steen Virkelyst som assurandør i Allianz Nordeuropa med arbejdsområde på Fyn. Fra forsikringsområdet gik turen i 2001 til EDC i Odense som privatrådgiver.

Så kaldte pengeinstitutverdenen igen, og 1. december 2004 blev han ansat i Alm. Brand Bank i Kolding, og senere i Odense. Begge steder som privatkunderådgiver.

Således godt rustet blev Steen Virkelyst 1. august 2007 ansat som filialbestyrer i Sparekassen Faaborgs filial i Brobyværk og senere også i Vester Hæsinge filialen. Områdets kundegrundlag består af private kunder samt mindre erhverv og håndværkere.

Fritiden deles mellem politik og sport. I den politiske verden er det primært kommunalpolitik, der har Steen Virkelyst store bevågenhed. Han er formand for den lokale Venstre-vælgerforening samt menigt bestyrelsesmedlem i Kommuneforeningen.

En anden stor interesse er håndbold som tilskuer, og han er gerne at finde til Faaborg Håndboldklubs kampe. Den ugentlige motion får dagens fødselar gennem badminton.

Ferier med familien, der tæller hustruen Hanne og en søn, bliver der også tid til. Gerne en oplevelse i Danmark, men også ture til udlandet sætter familien vældig pris på.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce