Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80 Forhenværende leder af Odense Fagskole og Håndarbejdsseminarium Merete Jørgensen, Fruens Bøge Allè 23, Odense SV, fylder 80 år tirsdag.

Merete Jørgensen kommer fra Yding i Jylland, og hun blev ansat som lærer på Odense Fagskole i 1951. På opfordring overtog hun i 1967 stillingen som forstander efter skolens grundlægger Nathalie Hansen. Under hendes ledelse opnåede skolen seminariestatus, og i 1979 modtog håndarbejdsseminariet sit første hold studerende.

Det har altid været Merete Jørgensen meget om at gøre, at det gode håndværk blev holdt i hævd, og hun insisterede på at fagskole og håndarbejdsseminarium var én skole. Det nød begge skoleformer godt af: Seminariet inspirerede fagskolen, og ansøgere med fagskolebaggrund sikrede seminariet højt niveau.

Merete Jørgensen gik på pension i 1995. Hun nåede at dele sit otium med sin mand, Erik Jørgensen, indtil hans død i 2005. Hun er en aktiv pensionist. Hun synger i to kor, går til edb, spiller petanque og lidt golf.

Familien har den største plads i Merete Jørgensens liv, og børn og børnebørn nyder i høj grad samværet med farmor/ mormor, og så fylder gode venner og tidligere kolleger naturligvis også.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce