Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80 Gårdejer, fhv. landmand og forsikringsassurandør Asger Brønserud, Egensevej 68, Otterup, fylder 80 år lørdag.

Asger Brønserud er født og opvokset i Egense på Nordfyn og stadig bosiddende på den gård, som han overtog i 1954 sammen med sin hustru Else.

Han drev landbrug med køer og grise samt en tid opdræt af kyllinger. Sideløbende med landbruget dyrkede han tulipaner, og mange af sognets børn har haft sommerferiearbejde i tulipanmarken eller i løghuset hos Asger og Else Brønserud, hvor der altid herskede en glad og frisk stemning ved arbejdet.

Han har altid været politisk interesseret og var før kommunesammenlægningen i 1970 medlem af sognerådet, valgt ind for Venstre og var tillige en periode medlem af menighedsrådet i Hasmark-Norup Sogn.

I 30 år tegnede Asger Brønserud forsikringer for Fynboforsikring; først som et bijob men senere som assurandør på fuldtid. Med sin store berøringsflade til lokalområdet, sit gode humør og sine gode talegaver var han en vellidt og succesrig forsikringsmand.

Mange mennesker har også nydt godt af hans talegaver via hans arbejde i "Elmegårdens Venner", som han var med til at oprette for via frivilligt arbejde at give beboerne på plejehjemmet Elmegården nogle gode oplevelser, og han nyder fortsat at besøge gamle venner og bekendte med lyst til en snak, bl.a. på plejehjemmene.

Hele sit liv har han været en ivrig jæger, såvel på egne marker som med sine jagtkammerater i Hasmark Mosens Jagtkonsortium. I årene efter han stoppede med landbruget, har han og hustruen sammen med venner og familie nydt rejser til syden. Det er også blevet til flere dejlige rejser med børn og/eller børnebørn.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce