Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

65 Poul Brandt, Nyborgvej 101, 2., Odense C., fylder 65 år lørdag.

Født og opvokset på Thurø. Allerede som dreng var hans store interesse planter og dyr, og kom tit hos forfatteren Tom Kristensen med friskslagtede dueunger.

Han blev udlært som gartner i nogle af de kendte handelsgartnerier i Svendborg, og begyndte i en ung alder at handle med dyr og fugle, hvor der blev importeret mange sjældne og sjove dyr. Poul Brandt var også på fangst- og indkøbsrejser til Afrika, Cuba, Singapore og Borneo, hvor det blev til et ophold hos hovedjægerne Ibanfolket.

Som dyrehandler blev der også dyr til offentlige zoo’s.

Ved starten af Radio O.N.R var han med både i ledelsen og som programvært. På ledelsesplan var han med til at starte Foreningen af kommercielle Radio- og TV-stationer, hvor han var i ledelse en del år. I programfladen kom hans store viden om planter og dyr lytterne til gode. Over 500 udsendelser blev det til. Arbejdet på radioen førte til meget. Det største var nok ved Odenses 1000 årsfest, da han spiste frokost med Victor Borge på "under Lindetræet".

Det blev også til et ca. 10 år langt samarbejde med de fynske landbroforeninger, både med et ugentligt landbrugsmagasin og pressearbejde i forbindelse med b.la. dyrskuet. Et samarbejde TV-Avisen gav også fynsk landbrug meget eksponering. Et af de fynske indslag kom på CNN. Den store viden om planter og dyr førte også til ture som guide både for Gislev Rejser og Klub Fyn.

Poul Brandt er nu med i bestyrelsen for Boligforeningen Østerbro, hvor der er åbent hus i fælleshuset, Slørhatten 4, Tornbjerg, lørdag fra 11-16.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce