Veteranen fra CD


Veteranen fra CD

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år: Centrum-Demokraternes tidligere folketingsmedlem, Sonja Albrink, fylder 60 år i dag.

Sonja Albrink har haft sin daglige gang i Folketinget i mange år. Først som medlemssekretær for Centrum-Demokraternes folketingsmedlemmer, siden som politiker, da hun i 1989 afløste partifællen Niels Bollmann og indtil valget i november 2001, hvor hun ikke blev genvalgt. Sonja Albrink var på Christiansborg især CD's ordfører for retspolitik, miljø og skat.

Interessen for skat har hun ikke fra fremmede, da Sonja Albrink ifølge eget udsagn er en "gammel skattepige". 1965-67 blev hun skatte- og revisionsuddannet i Vejle Kommune. Siden arbejdede hun som skatterevisor, fra 1971-73 i Amtsskatteinspektoratet i København, 1973-77 i Hørsholm kommune og 1977-81 ved Amtsskatteinspektoratet i Holte.

Skat var et hovedtema for det nu nedlagte parti CD, som især forsvarede boligejerne. Sonja Albrink kritiserede kraftigt pinsepakken, som SR-regeringen gennemførte i 1998 blandt andet med højere boligbeskatning.

Sonja Albrink har stadig sin gang på Christiansborg. Hun er i dag medlemssekretær for færingen Edmund Joensen fra Sambandspartiet, som sidder i Venstres folketingsgruppe. (ritzau)

Veteranen fra CD

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce