Ude i modvind flere gange


Ude i modvind flere gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 år: Fakultetsdirektør Søren Hartz, Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet, fylder 50 år torsdag.

Han begyndte som universitetsdirektør i 2002, dengang uddannelsesinstitutionen endnu hed Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, og han har været med i hele den proces, der i 2007 forvandlede Landbohøjskolen til en del af Københavns Universitet.

Som Landbohøjskolens direktør nåede hans navn avisernes spalter på grund om sagen om professor Arne Astrup, der sideløbende med sin ansættelse på KVL udførte privathonorerede opgaver for sukkerindustrien. Landbohøjskolen frikendte Astrup, men fik efterfølgende en næse af videnskabsminister Helge Sander (V) for overtrædelse af forvaltningsloven. Sagen førte til, at KVL nedsatte et etisk råd, der skal rådgive medarbejdere, som samarbejder med private virksomheder.

Turbulent var det også, da Søren Hartz fra 1995 til 2002 var personalechef på Rigshospitalet i en periode med flere arbejdsnedlæggelser blandt portørerne. Til Rigshospitalet kom han fra en stilling som viceadministrationschef og personalechef på Statens Seruminstitut.

Søren Hartz er født på Frederiksberg. Efter studentereksamen fra Kildegård Gymnasium blev han uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitetscenter. Oveni har han taget en HD i organisation.

Han er universitetsrepræsentant i HUMANE, der er et netværk af universitetsadministratorer i EU, og medlem af det nationale innovationsråd. (ritzau).

Ude i modvind flere gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce