Taljonglør har


Taljonglør har

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

altid haft fart på

For statsautoriseret revisor Jan Ole Edelbo, Ellekildevej 14, Thurø, der fylder 60 år lørdag, er tradition og moderne fremskridt uløseligt forbundet. Jan Ole Edelbo er søn af afdøde statsautoriseret revisor Cai C. Edelbo og har siden sine helt unge år haft fuld fart på i branchen, hvor han tidligt nåede langt.

I nogen tid arbejdede han på revisionskontor i Århus og søgte så i 1967 dispensation til HD-studiet, fordi man normalt skal være 20 år for at komme i gang.

Han startede studiet i 1968 og klarede det på tre år mod normalt fem. Da HD-eksamen var i hus, var han landets yngste med dén eksamen, der opnåedes under ansættelse ved Revisionsfirmaet Bormann & Bjørn. Uddannelsen som statsautoriseret revisor blev også afsluttet på rekordtid allerede i 1974, så han har praktiseret som sådan i mere end 34 år.

Da hans far i slutningen af 1975 ønskede at afvikle sin virksomhed, besluttede Jan Ole Edelbo at tage over. Det skete 1. januar 1976. Revisions­firmaet Edelbo udviklede sig i med stigende kundeunderlag og vækst i organisationen. I 1982 overtog han statsautoriseret revisor Niels Dalgaards forretning i Svendborg, hvilket blev grundlaget for Revisionsfirmaet Edelbo & Dalgaard A/S, som de følgende år ekspanderede med aktiviteter og kontorer i København, Odense, Rudkøbing og Marstal.

Herudover indtrådte revisionsfirmaet som nationalt medlem i Moore Stephens International, og Jan Ole Edelbo kom i bestyrelsen i det internationale samarbejde. Det var et arbejde, der fra starten passede ham godt, for han har altid været fascineret af faglig rådgivning over landegrænser. På talrige rejser rundt i verden er hans ekspertise/know-how om internationale forhold blevet udvidet og er stærkt efterspurgt.

I 1995 trådte Jan Ole Edelbo ud af Revisionsfirmaet Edelbo & Dalgaard A/S. Jan Ole Edelbo etablerede et nyt revisionsfirma i Det Gule Pakhus i Svendborg, hvor der blev fokuseret på rådgivning og revision af erhvervskunder.

Firmaet tilknyttede i 1998 statsautoriseret revisor Johan Groth og i 2003 statsautoriseret revisor Ole Nielsen, som begge efterfølgende er blevet medindehavere. I partnerkredsen indgår tillige de statsautoriserede revisorer Palle Mørch, Stig Holm Mogensfeldt og Morten Pedersen.

Firmaet er i dag med sine 30 medarbejdere i sit hoveddomicil, "Kogtvedlund", Kogtvedparken 17, Svendborg, og otte i København, markedsledende på Sydfyn men i øvrigt med kunder i hele landet - og i stadig vækst.

Jan Ole Edelbo er gift med Nina C. Edelbo, og sammen har de tvillingerne Henriette og Ditlev, 11 år. Når han for en stund vender tallene ryggen, plejes fritidsinteresser som sejlads, rejser og golf.

Reception på Hotel Svendborg, Centrumpladsen 1, Svendborg, fredag den 20. marts kl. 13.30-17.

Samtidig reception for Johan Groth, Sætting Strandvej 9, Svendborg, der fylder 50 år torsdag den 2. april.

Taljonglør har

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce