Sundhed i hverdagen


Sundhed i hverdagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 75

Akupunktør Doris Damsgaard Jensen, Ørbækvej 6, Svendborg, fylder 75 år i morgen, men alderen har på ingen måde svækket hendes interesse for sund kost og modstand mod tilsætningsstoffer i fødevarerne.

Doris Damsgaard Jensen, der er født i Nyborg, er et kendt navn inden for alle med interesse for sund livsstil og alternativ sygdomsbehandling. Som ung nåede hun at se sig grundigt om i verden, inden hun med sin mand, der hidtil havde været maskinchef i Mærsk, i 1970 flyttede fra Hadsten til Svendborg.

Her har Doris Damsgaard Jensen frem til 2003 i mange år blandt andet drevet akupunktør-klinik og tillige gjort en stor indsats for Red Barnets hjælpearbejde. Hun pustede nyt liv i lokalkomitéen, var i flere perioder formand og blev ved sin fratræden i 1997 udnævnt til æresmedlem. Forinden var det også blevet til 10 år i hovedbestyrelsen, i to år som næstformand.

I 1974 fik Doris Damsgaard Jensen sammen med otte andre danske akupunktører en international forskningspris for et projekt til bekæmpelse af gigtsygdommen Sjögrens Syndrom.

Doris Damsgaard Jensen driver ikke mere akupunktur-klinik, men følger stadig meget med på den alternative behandler- og forebyggelsesfront. Hun er særdeles velbevandret blandt andet i Østens, specielt den kinesiske form for eksempel iris- og tunge-diagnostik og har skrevet bøger og artikler herom.

Doris Damsgaard Jensen, der selv har været flittigt benyttet foredragsholder, arrangerer stadig kurser og skriver jævnligt artikler til det seriøse helseblad "Mit Helbred".

Sundhed i hverdagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce