Stille mand med stor viden

Uffe Tønning - FS journalist

Stille mand med stor viden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Journalist Uffe Tønning, Åvangen 96, Ringe, fylder 50 år fredag.

Uffe Tønning er født og opvokset i Ferritslev og tog studentereksamen fra Midtfyns Gymnasium i Ringe 1978.

Han afsluttede sin uddannelse på Danmarks Journalisthøjskole i 1983, og tog derefter en tur omkring Askov Højskole, inden han fik job på Kolding Folkeblad. Her holdt han imidlertid ikke mere end et år, for fødeøen trak, og han søgte en ledig stilling på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe.

Her har han gennem mere end to årtier været den ihærdige, velskrivende lokaljournalist, der altid var garant for en grundig research, inden han satte sig til tasterne. Han besidder en sindighed og ro, når han går til alle slags opgaver, der kunne forlede én til at tro, han har aner i det nørrejyske.

Uffe Tønning er ikke en mand, der gør det store væsen af sig, han vil hellere underspille end prale med egne evner. Men den attitude skal man ikke tage fejl af. Han åbner bare ikke munden, før han er sikker på at have noget væsentligt at sige. Han har en paratviden - viden i det hele taget - der er de færreste beskåret. Uffe Tønning er for eksempel en af de deltagere der har været med i længst tid i tv-programmet "Hvornår var det nu, det var".

Han kunne såmænd godt være blevet på lokalredaktionen i Ringe til sin pensionering, men lysten til at redigere, bragte ham til centralredaktionen i Odense,

Han begyndte i et vikariat med mulighed for at kunne komme tilbage til hjembyen, men den navlestreng er for nylig kappet ved en fastansættelse som redaktionssekretær.

I fritiden beskæftiger Uffe Tønning sig med bogbinding, han er formand for Bogbinderskolen i Ringe, og han er bestyrelsesmedlem, pr-mand og web-master for Kunstnerboligen Gammel Have i Sødinge.

Ellers gælder der familien, der består af hustruen Ulla og tre børn.

Stille mand med stor viden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce