Sluttede foran dommeren

Direktør Kurt Wamberg.
Foto: Stefan Kai Nielsen/EKKO

Sluttede foran dommeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 70

Det blev ikke den afslutning på en lang direktørkarriere, som Kurt Wamberg Rasmussen havde forventet, da han for fire år siden måtte indkassere en dom på tre måneders betinget fængsel. Kurt Wamberg Rasmussen, der fylder 70 år i dag, blev dømt i forbindelse med uorden i regnskaberne på it-virksomheden eHuset.

Kurt Wamberg Rasmussen var i 1996 blevet direktør i børsnoterede Dansk Data Elektronik, det senere eHuset. Han kom i fokus, da han som finansdirektør stod med en stor del af ansvaret for selskabets regnskaber, og der her var sket forudfakturering, så indtægterne havde set større ud, end de var.

Den øvrige direktion kastede skylden på Kurt Wamberg Rasmussen, der blev bortvist fra selskabet. Byretten fandt dog, at Wambergs to meddirektører havde det største ansvar for uregelmæssighederne, men Wamberg selv slap ikke for et medansvar.

Kurt Wamberg Rasmussen, der har en HA-uddannelse fra Handelshøjskolen bag sig, startede sin direktørkarriere i selskabet Rex Rotary i 1974, og han var administrerende direktør fra 1976 til 1983. Siden blev han administrerende koncerndirektør i SCS Holding et år og derefter administrerende direktør for Uniras fra 1986 til 1993. (ritzau)

Sluttede foran dommeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce