Slotsherren på Ulriksholm


Slotsherren på Ulriksholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niels Grønbech, Ulriksholm Slot, Ulriksholmvej 96, Kølstrup, fylder 70 år fredag.

Niels Grønbech er født og opvokset i Rolfsted, hvor han overtog barndomshjemmet efter sin mor.

Sin oprindelige uddannelse fik Niels Grønbech inden for landbruget, men en aldrig svigtende interesse for slotte og herregårde samt antikviteter bragte ham til herregården Hindemae, hvor han i en årrække hos Lis Messmann og Jørgen Bram havde sit daglige virke med antikvitetshandel.

Da Hindemae ophørte som antikvitetshandel, fik Grønbech sin herregårdsinteresse tilfredsstillet ved et lejemål på herregården Hellerup, hvor han i nogle år istandsatte og beboede førstesalen, mens barndomshjemmet blev udlejet.

I 2005 tog Niels Grønbech dog skridtet fuldt ud. Han solgte barndomshjemmet i Rolfsted og overtog i stedet lejemålet Ulriksholm Slot, der ejes af Ørnfeldt Gods A/S. Grønbech har udlejet kavalerfløjen til antikvitetshandel og bebor selv hovedfløjen, hvor hans store samling af antikviteter og kunst kommer til sin ret i de mange stuer.

I det daglige har Grønbech travlt med at drive selskabsvirksomhed på slottet, hvor bryllupper, konfirmations- og fødselsdagsfester samt firmaarrangementer kan nyde godt af de smukke rammer.

Ofte kombineres arrangementer med rundvisning, hvor Niels Grønbech med stor iver og entusiasme fortæller om slottets historie og det righoldige interiør, der tillige omfatter en række originale effekter fra slottet, som det er lykkedes Grønbech at tilbagekøbe til stedet.

Med baggrund i forskellige temaudstillinger har tv også været på besøg i stuerne flere gange, ligesom en række avisartikler har beskrevet Niels Grønbechs hjem på Ulriksholm. Ulriksholm Slot er således et hjem, som Grønbech nyder at vise frem til interesserede.

Han er en favnende personlighed og er i besiddelse af en usædvanlig energi og et stort overskud. Der er ikke noget, der hedder at sove til middag i Niels Grønbechs liv. Ind imellem aktiviteterne har den utrættelige pensionist også tid til at nyde gode timer med familie og venner, både ude og hjemme.

Åbent hus

for familie, venner og forretningsforbindelser fra kl.16.

Slotsherren på Ulriksholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce