Rossens "Souvenarium"


Rossens "Souvenarium"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

65 år: Journalist Hans Rossen, Gustav Petersens Vej 11, Tranekær, fylder 65 år lørdag.

Hans Rossen, der er født i Odense, blev i de unge år uddannet som fotohandler, men havde større lyst til mediebranchen.

I 1979 sluttede han sin uddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus, og i de følgende mange år blev det til arbejde bl.a. som journalist og redaktionssekretær på Politiken og Berlingske Tidende, hvor han havde boligstoffet som speciale.

For godt en halv snes år siden flyttede han med sin hustru, Claudia til nordspidsen af Langeland, hvor ægteparret i en årrække havde ejet et hus. Ved samme lejlighed tog han springet til arbejdet som freelance-journalist og har bl.a. udført opgaver for Rudkøbing Kommune og Turist- og Erhvervsforeningen Langeland.

Som noget helt specielt har Hans Rossen og hustru i den gamle teaterbygning ved Tranekær Slot etableret det såkaldte "Souvenarium" - et sjovt og omfangsrigt lille museum baseret på de mere eller mindre originale og sjove ting, vi alle på et eller andet tidspunkt har hjemført fra sommerferiernes rejser.

Souvenariet, der menes at være det eneste af sin art landet, er med rette blevet en af Langelands populære attraktioner for øens sommergæster.

Rossens "Souvenarium"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce