Regnskaber og politik


Regnskaber og politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 65

Bogholder, merkonom Eva Lauritzen, Rantzausmindevej 136, Svendborg, fylder 65 år tirsdag.

Eva Lauritzen, der er født på Falster, er kendt i vide kredse på Sydfyn, hvor hun med sit store engagement og indsigt i mange samfundskredse har gjort sig gældende både erhvervsmæssigt, politisk og på foreningsmæssig basis.

Eva Lauritzen, der er født på Falster, blev som ung uddannet som klædeskærer. I slutningen af 1950’erne boede hun i Snøde på Langeland og underviste blandt andet i syning. Det samme skete, da hun siden bosatte sig i Gudme Kommune.

Uddannelsen som merkonom i regnskabsvæsen/personaleledelse førte til bogholderarbejde for Svendborg Amts Frugtsalgsforening i Kværndrup og Holckenhavn Gods. I dag er hun bogholder for arkitekt Steen Skovmand, Svendborg.

En overgang drev hun eget firma og fik arbejde blandt andet for flere foreninger.

Eva Lauritzen var tidligere i et par perioder socialdemokratisk medlem af Gudme Kommunalbestyrelse og AOF-leder i Gudme. Hun har også været folketingskandidat i Kerteminde- siden i Nyborgkredsen.

Eva Lauritzen er kasserer i den socialdemokratiske fællesledelse, i Egense-Rantzausminde Beboerforening og arbejder også med tallene i Svendborg Amts Kunstforening og Kulturelt Samråd.

Samfundsinteressen, der også har omfattet nationaløkonomi, udbygges for tiden med HF-studium i historie ved VUC, hvor hun skal til eksamen næste måned. ( - elo.)

Regnskaber og politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce