Rap fyr fylder rundt

Hollywoodstjernen Will Smith fylder 40 år i dag.

Rap fyr fylder rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 år: "Aw, hell no." Det har filmelskere verden over hørt en af Hollywoods højest profilerede skuespillere sige i de fleste af sine film. I dag fylder manden bag sætningen, Will Smith, 40 år.

Will Smith startede som rapper sidst i 80'erne, hvor han sammen med makkeren DJ Jazzy Jeff vandt en Grammy for hittet "Summertime." Ved siden af rappen fik den unge Smith hovedrollen i tv-serien "The Fresh Prince of Bel-Air" (Dansk titel: "Rap fyr i L.A").

Rollen i "The Fresh Prince" ledte til store roller på det hvide lærred, og i 1996 fik han sit store gennembrud med "Independence Day." I 1997 cementerede Smith sin rolle som en af Hollywoods stjerner med en hovedrolle i succesen "Men in Black". I dag er Will Smith blandt de højest betalte stjerner i Hollywood. Pr. film indkasserer han en løncheck på 20 millioner dollars, svarende til over 100 millioner danske kroner.

Will Smith mødte sin nuværende kone Jada Pinkett, da hun var en af de piger, der forsøgte at få rollen som Wills kæreste i "The Fresh Prince." Hun fik dog ikke rollen, men privat har de to i dag været gift i over 10 år. Parret har to børn sammen, datteren Willow og sønnen Jaden. Fra et tidligere ægteskab har Smith teenage-sønnen Trey.

Smiths seneste succes er sommerens "Hancock." Den udkom i weekenden omkring den 4. juli, som regnes for den bedste biografdag i USA. Flere af Smiths seneste film har haft premiere den weekend, og det har givet Will Smith tilnavnet Mr. July. (ritzau)

Rap fyr fylder rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce