Problemknuser i Hjørring


Problemknuser i Hjørring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år: Forhenværende politimester Poul Nørgaard fylder 60 år i dag.

Før han trak sig tilbage fra tjenesten i forbindelse med den store politireform, der trådte i kraft sidste år, var Poul Nørgaard en kendt skikkelse i det nordjyske, hvor han stod i spidsen for først politiet i Løgstør og siden i Hjørring fra 1994 til 2007. Her kæmpede han blandt andet for at få politidækningen i de tyndere befolkede egne omkring Limfjorden højnet.

Mest kendt blev Poul Nørgaard dog, da han i 2001 kunne iføre sig politimesterkasketten fra Hjørring politikreds. Da ankom Poul Nørgaard til en politistation i krise. En sag om mobning blandt medarbejderne udviklede sig i en sådan grad, at det havde fået den forhenværende politimester Per Klingenberg til at stoppe med øjeblikkelig virkning. Og Poul Nørgaard fik dengang til opgave at rydde op i sagen om mobning på stationen, som til sidst endte på justitsministerens bord.

Poul Nørgaard indledte sin karriere hos ordensmagten tilbage i 1978, hvor han blev politifuldmægtig i Grønland. Siden var han forbi Statsadvokaten i Viborg og to jyske politikredse, før han blev vicepolitimester ved Hjørring Politi i 1991. Herfra steg han atter i graderne i 1994, da han blev politimester i Løgstør, inden han vendte tilbage til personaleuroen i Hjørring i 2001. (ritzau)

Problemknuser i Hjørring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce