Præstesønnens bukser


Præstesønnens bukser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

75 år: Billige cowboybukser fra Levis, Wrangler og Lee i andensortering.

Erik Frøkjær-Jensen, der runder de 75 år tirsdag, var ikke sen til at udnytte en genial forretningsidé. Folk rev bukserne til sig i butikkerne - mens Frøkjær selv ikke var meget for de blå slidstærke bukser. Han hoppede først i et par, da han kunne få dem i sort.

Erik Frøkjær-Jensen kom fra et hjem, hvor hans far var præst, men det blev manufaktur, han kastede sig over. Og det var mere af nød end af lyst, da det var den eneste læreplads, han kunne få. Men det blev den vej, han valgte at gå. Og allerede som 21-årig etablerede han sig som selvstændig som herreekviperingshandler i Vangede.

Og op gennem 1970'erne blev han Københavns ukronede tøjkonge med speciale i netop billige cowboybukser. I slutningen af 1980'erne talte Frøkjær-kæden 17 butikker.

Ud over tøj har kunst Erik Frøkjær-Jensens store interesse. I dag maler han i sin fritid specielt blomstermalerier, og på et tidspunkt ejede og drev han to gallerier i det indre København. Derudover markerede han sig som en af landets største hesteopdrættere gennem 1970'erne og 1980'erne.

Erik Frøkjær-Jensen har to børn. Hans søn har købt hovedparten af aktierne i familieimperiet, der dog siden er skrumpet en del.

I dag bor Erik Frøkjær-Jensen dels i Hellerup, dels i villaen Casa Blanca i Malaga i Spanien. (ritzau)

Præstesønnens bukser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce