Politiker i en sen alder


Politiker i en sen alder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 år: Byrådsmedlem og tidligere handelsskolelærer Jill D. Andersen, ED, Alkevej 7, Fredericia, fylder 70 år onsdag.

Jill D. Andersen er født og opvokset i Fredericia, hvor hun sammen med ægtefællen, skibsmægler og konsul Niels Jørgen Andersen, opbyggede Fredericia Shipping A/S.

Det politiske engagement begyndte for alvor i 2001, hvor hun første gang blev valgt ind i Fredericia byråd for Det Konservative Folkeparti.

Med plads i Fredericia byråds økonomiudvalg har hun de seneste år været med til at tage nogle af de største og meget afgørende beslutninger i Fredericia byråd, bl.a. Midtbyplanen, udbygningen af erhvervsområdet Danmark C langs med motorvejen og for nylig samarbejdet med Realdania om en ny bydel på havnefronten, hvor der tidligere var gødningsfabrik.

Et socialt engagement har altid præget Jill D. Andersens virke, og det har hun rig mulighed for at dyrke med udvalgsposter i byrådets ligestillingsudvalg, Det Internationale Udvalg og Sundhedsudvalget. Derudover repræsenterer hun Fredericia Kommune i TVIS, TAS og det konservative Folkeparti i Kommunekontaktrådet for Region Syddanmark.

Arbejdslivet som underviser i tysk og engelsk på den daværende Fredericia-Middelfart Handelsskole bar også præg af hendes interesse i at hjælpe de unge på vej til en god uddannelse og et godt arbejdsliv.

Gennem mange år varetog Jill D. Andersen formandsposten i Fredericia Turistforening.

Fritiden tilbringer hun meget ofte sammen med ægtefællen i parrets store have omkring villaen ved Østerstrand i Fredericia eller på parrets landsted ved Egtved midt i den østjyske natur.

Reception på dagen hos Fredericia Shipping, Møllebugtvej 5, Fredericia kl. 14-17.

Politiker i en sen alder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce