Politiker, danser og journalist


Politiker, danser og journalist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Paula Larrain, der fredag fylder 40 år, kom til Danmark som fireårig, da hendes forældre måtte flygte fra Chile efter Augusto Pinochets militærkup.

I dag kan hun se tilbage på en indtil videre 20-årig karriere i mediebranchen, hvor hun specielt de senere år selv er blevet genstand for pressens opmærksomhed.

Hun blev student i Esbjerg i 1988 og kom som 20-årig ind på Danmarks Journalisthøjskole. Allerede året forinden tyvstartede hun dog karrieren på Esbjerg Ugeavis, hvor hun skrev lokale nyheder.

Efter endt uddannelse blev hun ansat på først Radioavisen, så Berlingske Tidende og fra 2001-2007 på TV-Avisen, hvor danskerne for alvor lærte hende at kende som vært.

I 2007 droppede hun dog jobbet og blev selvstændig kommunikationsrådgiver.

Sideløbende med jobbet sætter hun løbende kritisk lys på danske medier på sin blog på journalisten.dk. Ifølge bloggen endte hun eksempelvis selv med at sidde og formidle "dumhed og halve sandheder", før hun droppede jobbet på DR.

2007 var også året, da hun for alvor fik sit andet folkelige gennembrud ved at deltage i TV 2-programmet "Vild med Dans". Samme år forsøgte hun at blive valgt til Folketinget for Det Konservative Folkeparti.

Sidstnævnte lykkedes dog ikke, og kort tid blev hun leder af en rekrutteringskampagne for Det Blå Danmark i Danmarks Rederiforening.

Sidst, Paula Larrain tog overskrifter i de "seriøse medier", var, da hun i december sidste år trak sig som folketingskandidat for De Konservative. De seneste overskrifter i de kulørte medier fik hun, da hun fik en søn med sin mand, Frederik Bjørn, der er salgsdirektør hos PFA. Hun har i forvejen en søn på 14 år med den ligeledes tidligere DR-vært Morten Løkkegaard. (ritzau)

Politiker, danser og journalist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce