Piloten landede i Nyborg


Piloten landede i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år: Erhvervschef i Østfyns Erhvervsråd og direktør i Udviklingspark Lindholm Kjeld Livoni, Østerøvej 24, Nyborg, fylder 60 år torsdag.

Efter en del år som befalingsmand i forsvaret og en periode som erhvervspilot og flyveinstruktør, blev han uddannet i den finansielle sektor.

Kjeld Livoni drev fra 1975 - 80 ejendomshandel i Nyborg. I 1980'erne boede han i Australien, hvor han arbejdede som statsautoriseret ejendomsmægler og drev en mæglervirksomhed i investerings- og forsikringsrådgivning. 

Tilbage i Danmark tog han en hd i Finansiering og arbejdede som international investeringsrådgiver og som erhvervsrådgiver. 

Kjeld Livoni har i årenes løb bestridt en lang række tillidshverv, såvel nationalt som internationalt, og bl.a. været medlem af kommunalbestyrelsen i Tornved Kommune, hvor han var udvalgsformand og medlem af økonomiudvalget.

De seneste fem år har han som erhvervschef for Østfyns Erhvervsråd været en af de drivende kræfter i erhvervsudviklingen på Østfyn, ikke alene i forhold til de eksisterende virksomheder, men også i forhold til iværksættere, bl.a. ved etablering af Udviklingspark Lindholm, et dynamisk fællesskab for yngre virksomheder i vækst.

Reception torsdag den 25. september kl.14 - 17 i erhvervsrådets lokaler, Lindholm Havnevej 29, Nyborg.

Piloten landede i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce