Odense-lægen fra tv’s "112"


Odense-lægen fra tv’s "112"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afdelingslæge Marlene Pall, Rosenørnsvej 40, Odense M, fylder 50 år i dag.

Marlene Pall er opvokset på Sydfyn, og blev student fra Midtfyns Gymnasium, Ringe, i 1979. Hun tog lægevidenskabelig kandidateksamen fra Odense Universitet 1989.

Efter en bred lægelig grunduddannelse på sygehuse i Syddanmark påbegyndte hun sin speciallægeuddannelse på Odense Universitetshospital, og blev speciallæge i anæstesiologi i 2001. Hun har siden specialiseret sig i anæstesi til ortopæd- og neurokirurgi, bl.a. via en ansættelse som afdelingslæge på Rigshospitalets Traumecenter. Det er primært inden for disse felter, hun slår sine folder i sin nuværende ansættelse som afdelingslæge ved Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V, Odense Universitetshospital.

Med til opgaverne hører også arbejdet på lægeambulancen i Odense, der har gjort hende tv-kendt fra programmet "112", og som kompenserer for barndommens vildskab på hesteryg.

Marlene Pall er en kompetent og temperamentsfuld anæstesiolog, som også besidder et organisatorisk talent, understøttet af en diplomlederuddannelse fra SDU. Hun nyder kollegernes tillid som fællestillidsrepræsentant for alle yngre læger på Odense Universitetshospital.

Privat dyrker Marlene Pall, som er en fremragende kok, sammen med ægtefællen Torben og de tre teenagebørn hus og have samt sommerhuset ved Odense Fjord. Her har de ivrige og dygtige gør-det-selv folk udfordringer, der matcher det altid høje aktivitetsniveau. 

Odense-lægen fra tv’s "112"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce