Musik, medier og mad

POLFOTOs ledende redaktionschef, Torben Bille, der fylder 60 på søndag d. 30. august, levendegør en variant af et gammelt bon mot: Børnepædagogik kan føre til alt, hvis man forlader den i tide til fordel for journalistik. Hans pædagogkarriere blev kort, for hvad der var sjovere end at lære ungerne sanglege var at skrive om den rytmiske musik. Det gjorde han først i tidsskriftet MM, senere som anmelder på Politiken, og når han ikke skrev, redigerede han: medlem af chefredaktionen på Det fri Aktuelt, ledende redaktionssekretær på Ekstra Bladet, musikchef på DRs P3, redaktions- og nyhedschef på Information og nu leder på POLFOTO. Skriveriet er sideløbende mest kommet i bogform: talrige værker om dansk rock og dens koryfæer (Sebastian, Michael Falch, Gasolin) men også en tidlig digtsamling og meget snart også hvad han selv med et skævt smil kalder "den ultimative bog om Sebastian". Når han skal væk fra det hele, holder han Berlusconi ud og indtager sammen med familien Italiens historie, mad, vin og sol. (POLFOTO/arkiv)
Foto: PRIVATFOTO/Polfoto

Musik, medier og mad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 60

Den ledende redaktionschef på POLFOTO (Politikens Pressefoto), Torben Bille, der fylder 60 år i dag, levendegør en variant af et gammelt bon mot: Børnepædagogik kan føre til alt, hvis man forlader den i tide til fordel for journalistik.

Hans pædagogkarriere blev kort, for hvad der var sjovere end at lære ungerne sanglege var at skrive om den rytmiske musik.

Det gjorde han først i tidsskriftet MM, senere som anmelder på Politiken, og når han ikke skrev, redigerede han: medlem af chefredaktionen på Det fri Aktuelt, ledende redaktionssekretær på Ekstra Bladet, musikchef på DRs P3, redaktions- og nyhedschef på Information og nu leder på POLFOTO.

Skriveriet er sideløbende mest kommet i bogform: talrige værker om dansk rock og dens koryfæer (Sebastian, Michael Falch, Gasolin) men også en tidlig digtsamling og meget snart også hvad han selv med et skævt smil kalder "den ultimative bog om Sebastian".

Når han skal væk fra det hele, holder han Berlusconi ud og indtager sammen med familien Italiens historie, mad, vin og sol.

Musik, medier og mad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce