Mekanikerens mange medaljer


Mekanikerens mange medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 40

Han var svær at komme udenom, når han stillede sine 191 centimeter oppe ved nettet på en badmintonbane. Det måtte mange modstandere sande gennem årene, når Jens Eriksen svingede sin store krop og returnerede den ene bold efter den anden.

Doublespilleren, som bor i Stenløse, fylder 40 år i morgen. Han nåede mere end de fleste i sin lange karriere på topplan, der bød på blandt andet to All England-sejre i herredouble sammen med Martin Lundgaard Hansen.

Jens Eriksen, der blev født ind i en badmintonaktiv familie og begyndte som femårig, fik sit internationale gennembrud i 1995, da han sammen med Helene Kirkegaard nåede VM-finalen i mixeddouble.

Ni år senere kom den uddannede automekaniker på medaljeskamlen ved OL i Athen, hvor han erobrede bronze sammen med Mette Schjoldager.

I alt har Jens Eriksen vundet fem medaljer ved VM og OL, to af sølv og tre af bronze, og han deltog ved fire olympiske lege.

Efter OL i Beijing 2008 droslede Jens Eriksen som 38-årig karrieren ned, men han er fortsat aktiv i Greve Strands Badmintonklub.

Eriksen spiller mest på andetholdet, men har dog to gange spillet holdkampe for førsteholdet i Badmintonligaen i denne sæson. Sit job har han hos DSV som terminalarbejder.

Mekanikerens mange medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce