Mange bolde i luften


Mange bolde i luften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tømremesteren med de mange bolde i luften fylder 60 år onsdag.

Poul Rasmussen, Norup Høje 50, Otterup, fik sin uddannelse hos snedkermester Emil Sørensen i Bårdesø, og begyndte som selvstændig sammen med sin kone Inga som 23-årig, da de startede tømrervirksomhed med udgangspunkt fra Kappendrup.

Senere fik Poul et agentur omkring produktet Portas. Men for Poul Rasmussen var det ikke nok med tømrervirksomheden. I 1998 overtog han en virksomhed i Otterup, som producerede plast vinduer og døre.

Det var også i 1998, at Inga og Poul Rasmussen besluttede sig for at ændre bopæl, idet de købte en dejlig ejendom på Norup Høje, hvor de sammen har formået at skabe en helt unik fauna.

Men der var fortsat masser af gejst i Poul Rasmussen og han så stadig nye muligheder for deres virksomhed. Derfor købte han en virksomhed i Otterup, hvor Inga og Poul Rasmussen nu driver deres forretning med et team på 40 medarbejder.

I 2005 skete der igen ændringer, idet han da startede et nyt projekt, nemlig Nordfyns Låseservice, som er blevet det helt store hit. Samme år kom den ældste søn Jimmy hjem med en ingeniør-uddannelse i rygsækken og gav dermed virksomheden endnu flere muligheder til fremtidens udfordringer.

Poul Rasmussens sparsomme fritid er nøje prioriteret: 1. Socialt samvær med nærmeste familie. 2. Se Liverpool på tv (taber som regel, men han er en rigtig god taber). 3. Jagt med vennerne.

For at understrege hans mange bolde i luften, bør nævnes, at han har formået at afsætte tid til foreningslivet via bestyrelse/formands poster i KGIF.

Mange bolde i luften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce