Livet efter banken

Pressemøde i Tivoli efter alvorlig ulykke i forlystelse.Benedicte Strøm. En ung pige var i går ude for en grim ulykke i Tivoli, da hun faldt ud af forlystelsen, Dragen, og landene på jorden efter et fald på fem meter. Pigen kom alvorligt til skade, men er meldt uden for livsfare. Hun har brækket begge lårben, bækkenet og flere ribben. Hendes milt er revet over, og hun blev i aftes opereret på Rigshospitalet i København. »Inden forlystelsen starter får folk trukket en bøjle ned over sig, og en kontrollør tjekker, og bøjlerne også er nede. Ifølge to andre piger, der sad ved siden af den forulykkede, havde den unge pige sin bøjle trukket ned«, oplyser informationschef i Tivoli, Benedicte Strøm. Force-instituttet, der står for at godkende Tivolis forlystelser, eller Arbejdstilsynet kunne efter gårsdagens undersøgelser konstatere fejl på forlystelsen. Arbejdstilsynet har nedlagt forbud mod anvendelsen af forlystelsen før efter et hovedeftersyn. Ifølge Benedicte Strøm vil det blive foretaget i dag af folk fra den tyske fabrik Huss, der har leveret forlystelsen til Tivoli
Foto: MEJNECKE MORTEN/POLFOTO

Livet efter banken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I 2009 debuterede Benedicte Strøm med børnekrimien "Bortført på Bali". Dermed kunne den tidligere tv-journalist, der fylder 50 lørdag, skrive endnu et punkt på et efterhånden imponerende cv.

Benedicte Strøm startede sin karriere som økonom i Den Danske Bankforening efter at have færdiggjort sin uddannelse som cand.polit. Det varede dog kun i to år, for journalistikken trak, og efter tillægsuddannelsen i journalistik fik Benedicte Strøm job som journalist på TV-Avisen. Det førte hende på en 10 år lang rejse i tv-verdenen, hvor hun blandt andet var på DR Sporten og TV3, og inden hun lagde journalistikken på hylden, endte hun som talkshowvært på TV 2.

I 1998 valgte Benedicte Strøm at gå ad kommunikationsvejen og begyndte som kommunikationschef i Finansrådet. Det blev dog kun til et enkelt år, inden hun blev informationschef i Tivoli.

Senere stiftede hun sammen med Jeopardy-værten Søren Kaster kommunikationsbureauet Kaster+Strøm, som hun i dag ejer under navnet +Strøm, efter at Søren Kaster har forladt firmaet.

I mellemtiden har Benedicte Strøm, der efter sigende har svært ved at sige nej til udfordringer, taget en Executive MBA, og i dag er hun medlem af Unicefs præsidium og fungerer som mentor for yngre karrierekvinder.

Livet efter banken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce