I 2009 debuterede Benedicte Strøm med børnekrimien "Bortført på Bali". Dermed kunne den tidligere tv-journalist, der fylder 50 lørdag, skrive endnu et punkt på et efterhånden imponerende cv.

Benedicte Strøm startede sin karriere som økonom i Den Danske Bankforening efter at have færdiggjort sin uddannelse som cand.polit. Det varede dog kun i to år, for journalistikken trak, og efter tillægsuddannelsen i journalistik fik Benedicte Strøm job som journalist på TV-Avisen. Det førte hende på en 10 år lang rejse i tv-verdenen, hvor hun blandt andet var på DR Sporten og TV3, og inden hun lagde journalistikken på hylden, endte hun som talkshowvært på TV 2.

I 1998 valgte Benedicte Strøm at gå ad kommunikationsvejen og begyndte som kommunikationschef i Finansrådet. Det blev dog kun til et enkelt år, inden hun blev informationschef i Tivoli.

Senere stiftede hun sammen med Jeopardy-værten Søren Kaster kommunikationsbureauet Kaster+Strøm, som hun i dag ejer under navnet +Strøm, efter at Søren Kaster har forladt firmaet.

I mellemtiden har Benedicte Strøm, der efter sigende har svært ved at sige nej til udfordringer, taget en Executive MBA, og i dag er hun medlem af Unicefs præsidium og fungerer som mentor for yngre karrierekvinder.