Lilleprinsen er blevet stor

Official photo from the christening of HH Prince Henrik, son of HRH Prince Joachim and HRH Princess Marie, Schackenborg 26-07-2009. Standing: Alain Cavallier, Grassiot, HH Prince Felix, Benjamin Grandet, Britt Siesby, Charles Cavallier, HKH Crown Princess Mary, Christian Schefig, HRH Prince Henrik, HH Prince Nikloai. Sitting: Francoise Grassiot, HRH Princess Marie with HH Prince Henrik, HRH Prince Joachim and HM Queen Margrethe
Foto: Steen Brogaard/POLFOTO

Lilleprinsen er blevet stor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 10

Hele Danmarks øjne var rettet mod Rigshospitalet den sommerdag i 1999. Det var nemlig ikke hvilket som helst barn, som var kommet til verden på én af hospitalets fødestuer.

En kongefamilieforøgelse var en realitet, prins Joachim og prinsesse Alexandra var blevet forældre, dronning Margrethe og prins Henrik havde fået deres første barnebarn, og Danmark var blevet en "lilleprins" rigere. 10 år senere er prinsen imidlertid ikke så lille længere - i dag fylder Nikolai 10 år.

Og det har så langtfra været 10 stille år, som Nikolai har oplevet. De kulørte blade har skrevet spalte op og ned om alt fra prinsens første skridt til hans senere fritidsinteresser for biler og flyvemaskiner. Dog var opmærksomheden særligt stor, da Nikolais forældre, prins Joachim og prinsesse Alexandra, blev skilt i 2004. Den tre år yngre lillebror Felix og Nikolai var nu kongelige skilsmissebørn, i dag har de både en papmor og en papfar, og med en delt forældremyndighed tilbringes tiden på skift med far og mor.

Prins Nikolai går til daglig på den traditionsbundne privatskole Krebs’ Skole på Østerbro, hvor Joachim og farbroderen Frederik ligeledes har sat deres barneben.

Lilleprinsen er blevet stor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce