Lidenskab for rum


Lidenskab for rum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er to forskellige kunstnere i samme person, der fylder 40 år i dag. Maleren og installationskunstneren Kaspar Bonnén bruger nemlig kun sit mellemnavn Kaum, når han er digter. Og de to kunstarter vil han gerne holde adskilt, selv om han både som digter og billedkunstner ofte kredser om det samme tema: begrebet "rum".

- Rum er blevet en integreret del af min niche og tænkemåde, har Kaspar Bonnén sagt i et interview med www.kopenhagen.dk.

Kaspar Bonnéns store lidenskab for rum kommer også til udtryk i hans meget roste digtsamlinger. Det gælder i høj grad for den seneste bog "Inventarium" fra 2001, hvor han på en filosofisk måde udforsker mange forskellige former for rum, ikke mindst erotiske rum.

Men på trods af sine i alt syv bogudgivelser er Kaspar Bonnén mest kendt for sin billed- og installationskunst. Han har udstillet i New York, Edinburgh, Japan, Kiel og naturligvis mange stedet i Danmark som f.eks. Charlottenborg, Brandts i Odense og Kunstforeningen Gl. Strand. Kaspar Bonnén har også været med til at udsmykke Amalienborg til kronprinsparret. I øjeblikket arbejder han på en udstilling i Sankt Petersborg.

Kaspar Bonnén, der er gift med Diana, som er sygeplejerske, og har tre børn, blev i 2002 tildelt Statens Kunstfonds treårige arbejdsstipendium. (ritzau).

Lidenskab for rum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce