Landets yngste revydirektør

Revydirektør Lars Arvad, fylder 30 år i dag.
Foto: John Fredy

Landets yngste revydirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 30

Skuespiller og revydirektør Lars Arvad, Odense, fylder 30 år i dag.

Lars Arvad blev optaget på skuespillerskolen ved Århus Teater i 2002 og blev færdig uddannet i 2006. Forinden havde han stor succes som drivkraft og igangsætter af de mange revyer i Bullerup. Han instruerede sin første revy i 1997 - et par måneder før sin 18 års fødselsdag.

Lars Arvad blev færdig som HF-student fra Mulernes Legatskole i 1998. Arbejdede herefter som freelance skuespiller og begyndte på læreruddannelsen, som han droppede i 2002 til fordel for skuespillerskolen i Århus.

Lars Arvad har efter sin uddannelse spillet flere betydningsfulde roller på Århus Teater og har her i sommer spillet "Leander" i Holbergs "Maskerade" på Grønnegårds Teateret i København - samtidig med, at han har instrueret og spillet med i "Revy i teltet" i Odense.

I dag er Lars Arvad midt i forberedelserne på 2. sæson af sit store livsværk "Odense Vinterrevy", som sidste år var en stor publikumssucces.

Lars Arvad er født og opvokset i Odense, som han nu er flyttet tilbage til sammen med sin hustru Michelle og sønnerne William og Jonathan efter sit ophold i Århus.

Landets yngste revydirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce