Lærer med meget mere


Lærer med meget mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans Appe, Roersvej 30 2. th, Odense C, fylder 60 år fredag.

Hans Appe begyndte på Odense Seminarium i 1972. Hans lange lærerliv har indeholdt arbejde på Østre Skole indtil 1992, Sct.Hans Skole i 7 år og nu Ejbyskolen.

Hans Appe har været der og med humør og indsigt gjort en forskel for mange. Hans kreative evner og energi har resulteret i en perlerække af

skolekomedier og forældrerevyer på Østre Skole. Oplevelser, der huskes og værdsættes.

Hans kreativitet har ført ham gennem "Odense Studenterrevy" i starten af 70'erne. Den første forestilling "Det er jer der er sagen" blev opført på Industripalæet i Odense med Jørgen Bidstrup som instruktør.

I sommeren '77 var Hans Appe med Flemløsekoret i Israel på turne. Dog blev der også tid til at konkurrere med de lokale strandløver - i hjemmestrikket badedragt.

Midt i 80'erne var der stadig pionertid for lokale radio- og tv-stationer. Det betød en del arbejde på ONR (Odense Nær Radio) i 1986. Ønskekoncert, bingo, klassisk musik, nyheder, julestue i Rosengårdscentret og lørdag nat på ONR. Det varede et par år og betød gode erfaringer, minder i bagagen og gode bekendtskaber.

I 1988 var Hans Appe via bestyrelsesarbejde med til at starte "Gadeteatret" i Hans Jensens Strædet. Senere herfra startede "Den flyvende kuffert" og H. C.Andersen Paraden. I dag arbejder han stadig med teknik, lys og lyd.

Viljen, de kreative evner og modet har været drivkraften for et spændende menneske, der gør en forskel med et stærkt smittende humør.

Lærer med meget mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce