Læren fra spejderloven


Læren fra spejderloven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 år: Socialpædagog og formand for Kristelig Fagbevægelse Region Fyn Arne Christensen, Dankvart Dreyers Vej 36, Odense M, fylder 40 år lørdag.

Arne Christensen har siden 1993 arbejdet på Kirkens Korshærs Herberg i Odense, hvor han de seneste 12 år har haft ansvaret for praktikanter og desuden været konstitueret som stedfortræder og haft it-ansvaret.

De tre ledetråde i hans arbejde er pædagogisk omsorg, støttende samtaler og venlig vejledning. Ud over at lykkes med de konkrete opgaver er det vigtigt for ham med arbejdsdage, hvor der er tid til sjov og leg, og hvor han oplever et godt samspil med sine kollegaer.

Han er uddannet som socialpædagog fra Odense Socialpædagogiske Seminarium og har pædagogisk diplom i specialpædagogik fra CVU-Fyn.

Som barn og ung var han KFUM-spejder, og en linje fra spejder-loven har siden betydet meget for ham: At lytte til andres mening og selv tage standpunkt. Den holdning angiver han også som en hovedårsag til et mangeårigt engagement i Kristelig Fagbevægelse.

Han er nytiltrådt regionsformand for Kristelig Fagbevægelse på Fyn, har siddet 11 år i den lokale bestyrelse for Odense afdeling, været medlem af hovedbestyrelsen og haft en række tillidshverv.

Arne Christensen slapper af med at hygge sig med familien, læse en krimi, reparere på sit hus eller fiske ved åen.

Læren fra spejderloven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce