Lægen og naturelskeren


Lægen og naturelskeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dr. med. Lars Ib Andersen, Holtevej 5, Glamsbjerg, fylder 60 år tirsdag.

Lars Ib Andersen måtte på grund af sygdom gå på fortidspension i september 2008. Han havde da været overlæge ved Thoraxkarkirurgisk afdeling T, Odense Universitets Hospital (OUH) og funktionsleder for Hjertekirurgisk sektion med det faglige ansvar for hjertekirurgien i midt - og sydDanmark.

Han begyndte sin karriere i 1976 på Nykøbing Falster Centralsygehus på de kirurgiske, medicinske og gynækologiske afdelinger og blev herefter kirurgisk kursist på Rigshospitalet. Den thoraxkirurgisk uddannelse blev erhvervet på RH, Feiring-klinikken i Norge, Papworth Hospital nær Cambridge, Hopital Pitié Salpétriére i Paris, de sidste tre steder udelukkende hjertekirurgi samt OUH.

Efter en kortere periode på Rigshospitalet blev han ansat som overlæge ved hjertekirurgisk afdeling på OUH i 1991, en stilling han bestred med stort engagement, faglighed og empati indtil pensioneringen september 2008. Han var ekstern lektor ved SDU i cirka 13 år og formand for Hjerteforeningens Lokalkomite i Odense i godt 10 år.

Han har været ansat -og er det stadig- i Patientforsikringen i København som specialekonsulent og huslæge. Han skrev disputats om sammenhængen mellem lunge- og spiserørslidelser og forsvarede denne maj 1996. Derudover har han en solid videnskabelig produktion. Denne videnskabelige interesse bliver stadig næret og der bliver i den delvise pensionisttilværelse også tid til lystfiskeri og jagt så meget - eller lidt - som helbredet nu en gang tillader.

Interessen for familie, venner, at skrive, litteratur og fluebinding holder fysikken dog godt til.

Åbent hus

på dagen på hjemadressen kl. 12 - 18.

Lægen og naturelskeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce