Kvinden bag Orifarm

Birgitte Bøgh-Sørensen, Odense, fylder 50 år fredag.

Kvinden bag Orifarm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birgitte Bøgh-Sørensen, Odense, fylder 50 år fredag

Birgitte Bøgh-Sørensen, født Birgitte Bie-Rasbech, Platanvej 5, Odense M, fylder fredag 50 år.

Birgitte Bøgh-Sørensen voksede op ved Dyrehaven i Kgs. Lyngby, gik på Bagsværd Kostskole og blev matematisk student fra N. Zahles Gymnasium.

Fødselaren er korrespondent i engelsk og fransk og har desuden HD i afsætning og HD i udenrigshandel fra Handelshøjskolen i København.

Som led i tilegningen af sprog boede Birgitte Bøgh-Sørensen et halvt år i Paris og flere år i Hamburg, hvor hun arbejdede på TCHIBO Kaffes hovedkontor.

Derefter blev Birgitte Bøgh-Sørensen ansat i Tholstrup Cheese' marketingsafdeling med ansvar for PR og kontakt til journalister.

Karrieren fortsatte som produktchef hos Time System, hvor hun stor for selve planlægningssystemet. Derefter kom Birgitte Bøgh-Sørensen til De Danske Spritfabrikker som international produktudviklingschef, hvor hun foruden at introducere nye produkter til de europæiske markeder også var med til at lancere en lemonagtig Jubilæums akvavit til det amerikanske marked i samarbejde med Jim Beam.

Det var mens hun arbejdede på Spritfabrikkerne, hun mødte Hans Bøgh-Sørensen, der dengang havde Ripella Juice.

Efter giftermål med Hans Bøgh-Sørensen valgte familien i 1993 at flytte til Fyn, og familien har siden da boet i Odense.

Efter et halvt år blev Ripella solgt og i foråret 1994 opstod ideen til Orifarm - parallelimportør af medicin samt producent af generiske lægemidler.

Ægteparret har tre børn. Christian 15 år, Anne-Charlotte 13 år og Andreas 8 år. Hele familien elsker at stå på ski i vintermånederne, mens sommerferierne tilbringes i sommerhus i Skagen.

Den altoverskyggende interesse er dog ridningen. Birgitte Bøgh-Sørensen er opvokset i en dyre- og rideglad familie. Hun har selv redet meget og har stadig hest i Thorup Sportsrideklub, men den meste fritid bruges dog på datteren og hendes to ponyer ved springkonkurrencer over hele landet.

Kvinden bag Orifarm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce