Kurser, hotel, politik og frimærker

Tidligere forstander for hotel Christiansminde i Svendborg, Ole Thomsen, fylder 65 år i dag.

Kurser, hotel, politik og frimærker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 65

Tidligere forstander Ole Thomsen, Fruerstuevej 98, Svendborg, der fylder 65 år i dag, var indtil sin afsked for fem år siden leder af et af Danmarks mest moderne og smukkest beliggende hotel/kursuscentre: Christiansminde i Svendborg.

Ole Thomsen, der stammer fra Vejle, kom som ung i boghandlerlære, men hans politiske engagement blev bestemmende for hans videre livsbane.

Tidligt blev han formand for HK’s ungdomsgruppe, så faglig assistent, hvorefter vejen var banet til job som aftenskoleleder for AOF’s Vejle-afdeling. Fire år senere blev han formand for Fællesorganisationen, og i 1971 afdelingssekretær for HK Vejle.

1973-1981 var Ole Thomsen medlem af HK’s hovedbestyrelse og fra oktober 1979 nogle år folketingsmedlem for Socialdemokratiet i Vejle-kredsen. Som sådant stod han blandt andet fadder til loven om socialindkomsten.

I 1981 blev han forstander for HK’s da nyerhvervede kursusejendom i Christiansminde, Svendborg. Frem til sin afsked i 2004 udførte han her et meget pligtopfyldende og engageret arbejde som forstander på kursusvirksomheden og administrerende direktør for Hotel Christiansminde, et interessentskab i HK.

Det politiske plejede Ole Thomsen gennem otte år som byrådsmedlem, indtil han i 1993 trak sig tilbage. Han syntes, der var for meget "fnidder" og for lidt handling i byrådssalen. En tid var han formand for havneudvalget.

I sit otium har han glæde af rejser og bilture med sin hustru, Kirsten, og af kammeratskabet i Frimærkeklubben for Svendborg og Omegn.

Hans egen samling, grundlagt som 12-årig, er blandt landets fornemste, og han har altid fundet stunder til at pusle om de små, takkede, farvestrålende papirlapper.

Hans kendskab til frimærker og deres og deres landes historie er så stort, at han flere gange har været brugt som vurderingsmand, når Skifteretten har skullet befatte sig med samlinger.

Kurser, hotel, politik og frimærker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce