Kjærsgaards nære ven


Kjærsgaards nære ven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 70

Politik og samfundsengagement har altid fyldt meget i advokat Steffen Kjærulff-Schmidts liv. Men når han torsdag runder de 70 år, så siger han samtidig farvel til de politiske aktiviteter. Der bliver dog stadig tid til at være medlem af TV 2’s bestyrelse.

Som ung fuldmægtig mødte Steffen Kjærulff-Schmidt i 1967 den fremadstormende advokat Mogens Glistrup, der fem år senere grundlagde Fremskridtspartiet. Glistrup fik dagens fødselar med på vognen, og i 1975-1981 sad Steffen Kjærulff-Schmidt i Folketinget for partiet.

Da Dansk Folkeparti i 1995 udsprang fra Fremskridtspartiet, fulgte Steffen Kjærulff-Schmidt med over i det nye parti. Han indtog en mere tilbagetrukket rolle i det nye højreorienterede parti, men han har som tidligere chef for den politisk-økonomiske afdeling sat afgørende fingeraftryk på Dansk Folkepartis politik.

Privat er Steffen Kjærulff-Schmidt en nær ven af Dansk Folkepartis leder Pia Kjærsgaard. De har sammen med deres ægtefæller dannet kulturklubben, der mødes flere gange årligt for at se på kunst og kultur. Og selvom al snak om politik her er bandlyst, så sker det, at den politiske dagsorden invaderer diskussionerne.

Privat bor Steffen Kjærulff-Schmidt i dag på Samsø sammen med konen igennem mere end 19 år. De har tilsammen tre børn. (ritzau)

Kjærsgaards nære ven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce