Kæmpen fra Århus


Kæmpen fra Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 år: Den tidligere forsvarsklippe og landsholdsspiller Marc Rieper runder et skarpt hjørne torsdag, hvor den aktive århusianer fylder 40 år. Riepers aktive karriere varede i godt 10 år og sendte ham i spilledragter hos klubberne AGF, Brøndby IF, West Ham United og Celtic FC.

For landsholdet nåede forsvarsspilleren at få 61 optrædener med to mål til følge. Ved VM i 1998 sendte Marc Rieper en hel nation af danske fodboldelskere i ekstase, da han scorede landsholdets enlige mål mod Saudi Arabien, hvilket var med til at sikre Danmark videre avancement i slutrunden.

Marc Rieper sluttede sin aktive karriere i 2000, efter at en drilsk tåskade havde plaget den stabile forsvarsspiller siden slutningen af 1998. Den tidligere landsholdsprofil tiltrådte i 2001 en stilling som assistenttræner i AGF, men forlod klubben igen i 2002 i sympati med cheftræner John Stampe, som var blevet præsenteret for en fyreseddel.

Marc Rieper er i dag medlem af bestyrelsen hos sin hjerteklub AGF, mens han indtil for nylig var ejer og chef for det eksklusive Hotel Philip ved åen i Århus. Hvad fremtiden bringer efter fem et halvt år i hotel- og restaurationsbranchen, har den tidligere landsholdsspiller endnu ikke røbet noget om. Men umiddelbart ligger det ikke til den driftige århusianer at sætte sig tilbage i lænestolen. (ritzau)

Kæmpen fra Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce