Hofreporter fylder 60

Trine Larsen, journalist på Billed-Bladet deltager i Castrum Doloris for særligt indbudte gæster i Christiansborg Slotskirke, mandag den 19. februar 2018. Prins Henrik sov stille ind på Fredensborg Slot, tirsdag den 13. februar 2018. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018)

Hofreporter fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Journalist og hofreporter Trine Larsen, Hellerup, fylder 60 år onsdag den 16. maj.

Trine Larsen, der af mange kendes som kongelig ekspert, arbejder som hofreporter på Billed-Bladet. Det har hun senest gjort siden 2005, hvor hun tog en afstikker på fem år til Ekstra Bladet. Her skrev hun også om den kongelige familie.

Hun er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1984. Samme år kom hun til Politikens kriminalredaktion og efter et par år her gik turen til dagbladet BT.

Efter godt 10 år her kom Trine Larsen til Nordisk Film, hvor hun var med i redaktionen bag "Meyerheim After 8" og "Meyerheim & Co".

Herfra gik turen til TV 2 i Odense, hvor Trine Larsen blev studievært bl.a. sammen med Bubber på morgen-tv i weekenderne, det der i dag kendes som "Go' Morgen Danmark".

At skrive og beskrive trak mere, så da chancen som royal reporter blev ledig på Billed-Bladet, tog Trine Larsen imod tilbuddet, og i 1998 skrev hun bogen "Alexandra" om prins Joachims første hustru, prinsesse Alexandra, senere grevinde Alexandra.

Fra første dag på Billed-Bladet med dronning Margrethe og prins Henrik som stofområde fik Trine Larsen god, personlig kontakt med prinsen.

Deres mangeårige gode samarbejde betød, at Trine Larsen deltog i mindehøjtideligheden sammen med prinsens 200 gode venner, dagen før bisættelsen i Christiansborg Slotskirke efter prins Henriks eget ønske.

De mange rejser og daglige opgaver på Billed-Bladet har givet Trine Larsen en stor indsigt i den kongelige familie, deres liv og arbejdsopgaver, og hun er, især de senere år, blevet en hyppig gæst på diverse tv-stationer, som kongelig ekspert.

De seneste seks år har hun været fast deltager på DR i P4 Panelet, et menings-panel der sendes direkte hver søndag morgen.

Trine Larsen er medlem af bestyrelsen i den danske afdeling af den franske champagne-organisation, Confrérie du Sabre d'Or, hvor champagnenydere sabler champagneflaskerne, inden de drikker de boblende dråber. (Berlingske)

Hofreporter fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce