Hesteglad ejendomsmægler

Bo Verner Hansen fylder 50 år mandag.

Hesteglad ejendomsmægler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 år: Statsautoriseret ejendomsmægler MDE Bo Verner Hansen, Strammelse Møllevej 11 på Tåsinge, fylder 50 år mandag.

Bo Verner Hansen tilbringer sin fritid på det smukke Sydfyn, men har firmadomicil i Odense, hvor han er medindehaver af det snart 40 år gamle hæderkronede ejendomsmæglerfirma Jørgen P. Johansen.

Oprindeligt er han udlært murer, men efter mere end 25 års virke i byggebranchen satte en arbejdsskade en stopper for dette. Han uddannede sig derfor til ejendomsmægler, et jobskifte han ikke har fortrudt.

Helt droppet murer gerningen har han dog ikke, idet han gennem mange år har været medlem af Den Danske Frimurerorden samt Det Danske Frimurerlaug. Han beklæder embedet som Første bevogter i Logen Den Flammende Stjerne i Odense.

Han er meget glad for sin loge, men meget ked af at det kniber med tilgangen af nye brødre.

Bo Verner Hansen er kendt som en loyal offervillig person, der aldrig er bange for at gå i brechen for en betrængt broder.

Af øvrige fritidsinteresser kan nævnes sejlsport fra Troense havn og drømmehuset "Villa ARNE" ved Ristinge klint.

En ting, der altid har fyldt meget, er interessen er travsport. Han købte sin første travhest for mere end 30 år siden, og mange har siden fuldt efter. Hvert år er han den sidste weekend i januar at træffe ved verdens hårdeste travløb, Prix de Amerique i Paris.

I år på sin runde fødselsdag har han og sine kompagnoner på travfronten besluttet der skulle ske noget særligt. De er derfor taget på en 14 dage lang tur rundt i USA, med diverse stutteribesøg samt højdepunktet "The Hambletonian Stakes" på The Meadowlands i New Jersey.                                                                                

 

 

Hesteglad ejendomsmægler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce