Han har det ene ben på Fyn


Han har det ene ben på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år: Administrerende direktør, cand.mag., HD Per Skovgaard Andersen, Erhvervsskolernes Forlag, Odense, fylder 60 år torsdag.

Per Skovgaard Andersen er født på Fyn, og en længere uddannelses- og jobrejse førte ham fra Aarhus Universitet til forskellige ansættelser i erhvervsskolesystemet i Holbæk og København - som faglærer og inspektør og som fagkonsulent i Undervisningsministeriet.

I 15 år var han direktør på Industri- og Håndværkerskolen, Nykøbing Falster, hvor han satte afgørende præg på skolens pædagogiske og fysiske rammer, ligesom han fusionerede skolen med handelsskolen, handelshøjskolen og en landbrugsskole til det stærke lokale uddannelsescenter CEUS. Et uddannelsesophold til Silicon Valley i Californien blev der også tid til.

I 2006 vendte Per Skovgaard Andersen tilbage til Fyn og blev ansat som administrerende direktør på Erhvervsskolernes Forlag i Odense. Her har han sat fokus på udvikling af undervisningsmidler og håndbøger for alle fag fra erhvervsuddannelser til ingeniøruddannelserne og især på anvendelse af it i undervisningen.

Han ser det som forlagets opgave sammen med skoler, lærere og organisationsfolk at udvikle moderne undervisningsmaterialer til fagene.

Tillidsposter

Gennem sit store engagement og sin arbejdsiver i uddannelsesverdenen har Per Skovgaard Andersen opnået flere tillidsposter og var blandt andet i en årrække formand for Foreningen af Skoleledere, hvor han satte fokus på forskning i erhvervsuddannelserne og på at gøre htx - det tekniske gymnasium - til et treårigt ligeværdigt gymnasium.

Han er i dag bestyrelsesmedlem i forskellige virksomheder samt bestyrelsesformand for VUC Storstrøm og formand for VUC's Bestyrelsesforening, ligesom han er aktiv i Forlæggerforeningens Skolebogssektion.

Det er dog kun med det ene ben, at Per Skovgaard Andersen er vendt tilbage til Fyn. Familiens hjem er placeret på Küchlersgade 57, i København, hvor privatmennesket Per Andersen er en flittig teatergænger og cyklist. Golfkøllerne røres også en gang imellem. Men først og fremmest er han et dedikeret familiemenneske, der nyder at rejse sammen med sin hustru og sine tre børn.

Reception

Erhvervsskolernes Forlag, Munkemaen 28, Odense SØ, torsdag kl. 14-16.

Han har det ene ben på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce