Han er hestenes mand


Han er hestenes mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Harry Nielsen, Kullerup Bygade 6, Ørbæk, fylder 90 år lørdag.

Harry Nielsen har været optaget af Danmarks ældste hesterace, Frederiksborghestene hele sit liv, og han var selvfølgelig med til det stiftende møde i Foreningen til Frederiksborghestenes fremme sidst på året i 1946, og har siden ydet en stor indsats for avl og fremme af kendskabet til racen.

Hans første post i foreningen var som revisor, men kom ind i bestyrelsen i 1952. Den fynske afdeling blev dog opløst en halv snes år senere og kom ind under den sjællandske afdeling.

I 1989 lykkedes det at genskabe en Frederikborgforening på Fyn, og Harry Nielsen meldte sigt endnu en gang til revisorposten. Han havde gemt de gamle protokoller fra den tidligere forening.

Harry Nielsen blev valgt som æresmedlem i 1991.

Samtidig med foreningens start, købte han sin første Frederiksborghest "Frederikke", som blev stammor til en lang række føl, der gennem årene har været vist frem, dels på Fællesskuet i Odense dels på Brahetrolleborg Hesteskue, hvor han har været med i over 50 år senest i 2007. Trods den høje alder, er Harry Nielsen også at finde på Fællesskuet i næste måned.

Han er gift med Elline, med hvem han har fejret krondiamantbryllup.

Åbent hus fra kl. 10.

Han er hestenes mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce