Håndbold på alle planer

Tidligere GOG’er og landsholdsspiller René Hamann-Boeriths fylder 40 år i dag.
Foto: FRANDSEN UFFE/POLFOTO

Håndbold på alle planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cheftræner og tidligere landsholdsspiller i håndbold Renè Hamann-Boeriths fylder 40 år i dag.

Renè Hamann-Boeriths har netop overtaget trænersædet i Århus GF efter Erik Veje Rasmussen, som valgte at stoppe efter denne sæson. Den tidligere fynbo kan her bruge sin store erfaring fra en lang karriere, både fra landsholdet, hvor han var anfører, samt fra den fynske storklub GOG.

Han er født og opvokset i Svendborg, og nåede som senior at spille ti år i GOG frem til 1997, da han blev professionel i Tyskland. Her spillede Hamann-Boeriths i bundesligaen hos henholdsvis TSV Bayer Dormagen og VfL Bad Schwartau frem til 2002, da han vendte hjem til Danmark. 110 landskampe nåede han at spille.

Han blev spillende assistenttræner i Skjern HK under Anders Dahl-Nielsen og har senere været cheftræner og sportschef for SønderjyskE Håndbold, samt ligatræner for herrerne i Fredericia HK.

Den hurtige og fysisk stærke playmaker blev i 1995 kåret til årets danske spiller, og han blev dansk mester med GOG i årene 1992, 1995 og 1996.

Har har sideløbende med sin sportskarriere taget en uddannelse som pædagog.

Privat er han gift med den 39-årige Conny Hamann-Boeriths, som ligeledes har en fornem landsholdskarriere bag sig. Hun var i mange år playmaker hos GOG og spillede også på kvindelandsholdet, og var med til at vinde guld ved OL 1996 i Atlanta. Efter tiden i GOG spillede hun for Skjern Håndbold.

Sportsparret har drengene Lasse og Oliver og har senest boet på Gammel Kongevej i Aabenraa.

Håndbold på alle planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce