Golfspilleren fra Avernakø

Leif Konrad, her til Fyens Stiftstidendes golfturnering i Odense Golfklub, fylder 65 år søndag.

Golfspilleren fra Avernakø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lektor Leif Konrad, Stenager 6, Avernakø, Faaborg, fylder 65 år søndag.

Leif Konrad stammer fra Odense, og var i 1966 med i den første årgang på Odense Universitet, hvor han tog aktiv del i studenteroprøret, sammen med eksempelvis, en senere kendt og stærkt omtalt person ved navn Amdi Pedersen, som senere grundlagde Tvind-imperiet.

Trods den rebelske tid i Leif Konrads ungdom, fik han sin eksamen, og er i dag lektor i samfundsfag og erhvervsøkonomi hos VUC i Odense.

Sideløbende med sit arbejde har han også studeret til studievejleder, og kan fejre 40 - års jubilæum som på VUC den 1. august i år.

Da Fyns Amt blev oprettet i 1978, var Leif Konrad centralt placeret under forhandlingerne om løn, og arbejdsvilkår for de ansatte i kraft af sin tillidspost som tillidsmand for Gymnasieskolernes Lærerforening (GF).

Da den yngste datter flyttede hjemmefra, besluttede han sammen med sin kone, Kirsten, at flytte til Avernakø, og her er de faldet rigtig godt til.

Derfor må Leif Konrad pendle fra øen, og ind til Odense.

I fritiden har tennissporten stået højt på listen i mange år, og han var en overgang formand for Fyns Tennis Union, mens han i dag nøjes med at dyrke sporten en gang om ugen i Odense.

Golfspil dyrkes i Faaborg, og nær huset på Avernakø, har Leif Konrad anlagt en mini-golfbane, hvor han kan træne for at forbedre sit handikap på 22.

Der er ingen planer om at stoppe som lektor, for Leif Konrad ønsker at forsætte så lange det er sjovt at møde på arbejdet.

Golfspilleren fra Avernakø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce