Fynbo med stort hjerte

Ulla Østerby fylder 70 år mandag.

Fynbo med stort hjerte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 år: Ulla Østerby, Ny Kongevej 46, Odense C, fylder 70 år mandag.

Mange kender Ulla Østerby for hendes store engagement i Red Barnet, hvor hun gennem ni år var formand for Odense Lokalforening og medlem af hovedbestyrelsen.

Via Red Barnet oplevede Ulla Østerby ved selvsyn forholdene i en del afrikanske lande, og i 1995 blev hun medlem af Udenrigsministeriets Internationale Humanitære Beredskab (IHB) og har flere gange været udsendt som valgobservatør i Afrika. I den forbindelse blev hun interesseret i og fascineret af et af verdens fattigste land, Niger, hvilket medførte, at hun indtil for nylig har været formand for Venskabsforeningen Danmark-Niger.

Ulla Østerbys interesse for samfundsforhold og solidaritet med dårligt stillede har også ført til, at hun gennem KVINFO er mentor for en somalisk kvinde i Odense.

Herudover er hun formand for Karen Brahe Selskabet, som har til huse i Odense adelige Jomfrukloster.

Ulla Østerby er et overskudsmenneske med hjertet på rette sted. Fuld af energi, livsmod og engagement rummer hun ikke alene sin egen familie og den store vennekreds, men kaster sig ud i spændende opgaver, mest af humanitær art.

Personalechef

Ulla Østerby blev student fra Odense Katedralskole i 1957, og efter et år i Paris som au pair og med franskstudier blev hun uddannet inden for international handel og arbejdede efterfølgende i forskellige eksportfirmaer. Især tiden hos Fritz Hansen Møbler blev spændende for Ulla Østerby, som her fik lejlighed til at udfolde sig i et kreativt miljø med design og indretning, som var og er en stor interesse. Tilbage i Odense fortsatte karrieren med jobs som personalechef først i Bilka og dernæst i Magasin, egen brugskunstforretning, Galleri Magdalene, og kvalitets- og personaleudviklingschef hos Inspiration Zinck. Det seneste job har været som marketingchef i det firma, InterGuard, som hun indtil efteråret 2007 drev sammen med sin mand, tandlæge Ole Østerby.

Ullas Østerbys base er familien, som gennem årene har vokset sig så stor, at det samlede antal af børn, svigerbørn og børnebørn i dag er oppe på 30 og der skal en hel feriekoloni til for at rumme dem alle.

Åbent hus på dagen i hjemmet kl. 14-17.

Fynbo med stort hjerte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce