Fra politik til forlag og it


Fra politik til forlag og it

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 år: Tom Ahlberg blev landskendt, da han i 1986 sprang fra sin uddannelse på Danmarks Journalisthøjskole for at blive borgmester i København. Med sine dengang 28 år blev han landets hidtil yngste.

Mandag fylder han 50 år, og han har for mange år siden lagt kommunalpolitikken bag sig. Otte år blev det til som skole- og kulturborgmester, inden han i 1994 trak sig fra posten til fordel for et job som redaktør på Danmarks Radios P3. Men efter et par år vendte han igen journalistikken ryggen - denne gang for at give sig i kast med it-branchen. Internettet var begyndt at ulme og Tom Ahlberg gik i gang med at lave hjemmesider og implementere it-systemer.

Siden fulgte Forlaget Underskoven, som han er initiativtager til og selv ejer. Forlaget udgiver bøger i små oplag for forfatterens egen regning. Omkring 200 bøger bliver det til årligt, mange skrevet af ældre mennesker, som ønsker at dele deres slægts historie eller deres erindringer med familie og bekendte.

Tom Ahlberg er desuden ansvarshavende redaktør for nettidsskriftet Søndag Aften, som udgives med støtte fra Kulturministeriet og som beskæftiger sig med blandt andet musik og litteratur. (ritzau)

Fra politik til forlag og it

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce