Fra luftfart til kreditkort


Fra luftfart til kreditkort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år: Der har ikke været meget turbulens over Kurt Thyregod-Nielsens karriere. Den tidligere SAS direktør fylder 60 år i morgen og kan se tilbage på 26 år i flyselskabet i perioden 1965-1991. Nu er han kreditkortdirektør for SEB.

Med et dugfriskt realeksamenbevis i baglommen startede han som elev i SAS Billund allerede som 17-årig. Han begyndte hurtigt opstigningen til de højere stillinger i flyselskabet - fra lufthavnschef over distriktschef til indenrigschef - mens han samtidig blev merkonom og senere tog en MBA - Master of Business Administration.

Han landede karrieren i SAS på toppen, som Vice President og kommerciel direktør i 1991, hvorefter han i 1992 tog et karrierehop og blev adm. direktør for Diners Club Danmark A/S. I 1994 kunne han føje titlen som direktør for SEB Kort Danmark til sit cv. Firmaet udsteder kendte kort som Diners Club, GlobeCard og MasterCard.

Tidligere har han erkendt overfor Berlingske Tidende, at han selv har to firmakort og tre private kort. Samt en række testkort, som han bruger flittigt.

- Jeg rejser en del, så jeg er god til at teste nye kort, og jeg har ikke nogen øvre limit på mine kreditkort, sagde han.

Alligevel har han styr på økonomien, og behøver ikke længere lave budgetter, som han gjorde, da han var ung, lød det fra ham.

Thyregod bor i Dragør, har to børn og er gift på 30. år med Dorthe Christensen, som er sekretær. (ritzau)

Fra luftfart til kreditkort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce