Fra Vestfyn til bank-toppen

Direkør Kjeld Mosebo Christensen fylder 60 år søndag.

Fra Vestfyn til bank-toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år: Efter skoletid hjalp han i sin far i marken på gården "Mosebo" ved Haare nær Ejby, og senere tilbagelagde han de 12 kilometer til realskolen i Ejby og til håndboldtræningen på cykel.

Kjeld Mosebo Christensen har aldrig været bleg for at bruge kræfterne, når han ville nå sit mål. Han besluttede at gå bankvejen, og brugte en HD i regnskabsvæsen fra TietgenSkolen og en stilling i Handelsbanken i Odense som springbræt.

Han rejste som håbefuld ung mand til København. Fik en allround kredituddannelse i Handelsbanken og en stilling som chef for det centrale kreditkontor.

Hermed var vejen banet til et topjob som regiondirektør i Sparekassen Nordjylland i Aalborg.

- Det var en spændende tid, hvor jeg fik lov at stå i spidsen for en stor region med 50 afdelinger og 600 ansatte, husker han i dag.

I dag har Kjeld Mosebo igen 600 mand at tage vare på. Det er som administrerende direktør i Forstædernes Bank, som har hovedsæde på Kalvebod Brygge i København. Banken har god vind i sejlene og med fynboen Mosebo ved roret er dens markedsværdi siden 1995 steget fra 200 mio. kr. til 4,2 mia.kr. og forretningsomfanget er tidoblet de seneste ti år.

Jubilæer på Fyn

Kjeld Mosebo fylder søndag 60 år, og kan også glæde sig over succes på hjemmefronten. Han har tre voksne børn og et barnebarn, og familien kan stadig opleve ham med gummistøvlerne dybt plantet i den mørke muld på det private landsted nær Holbæk.

Han er også stolt over at have bevaret kontakten med de 14 gamle klassekammerater fra Ejby. Kjeld Mosebo har mødt dem både ved 25 og 40 års skolejubilæet på Vestfyn.

Fra Vestfyn til bank-toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce