Fra Dallas til bingovært

Patrick Duffy huskes især som Bobby fra "Dallas", men han har i de senere år også kunne opleves på Kanal 5 som den moraliserende far og papfar Frank Lambert i serien "Kaos i familien".
Foto: nationalpictures.co.uk/©National Pictures / TopFoto

Fra Dallas til bingovært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuespilleren Patrick Duffy, der spillede Bobby Ewing i den populære tv-serie Dallas fra 1978 til 1991, fylder 60 år tirsdag.

Patrick Duffy spillede den pæne og gode lillebror til JR, der i skikkelse af Larry Hagman til gengæld var den personificerede kynisme i den kulørte tv-serie om familien med de mange oliemillioner i Texas. Men i modsætning til deres mange konflikter på tv-skærmen, var Duffy og Hagman tætte venner rent privat.

Den amerikanske skuespiller har spillet et hav af roller især i tv-serier, og i en helt anden boldgade har han indspillet hittet "Together We’re Strong" med den franske sanger Mireille Mathieu. Men han er og bliver mest kendt som Bobby i Dallas. Sidste år var han vært i det interaktive show, Bingo America.

Patrick Duffy er født i Montana som søn af nogle værtshusholdere med irske rødder. Han var oprindelig katolik, men konverterede som ung til buddhismen. I 1986 blev hans forældre myrdet under et væbnet røveri mod deres bar.

I Dallas danner Duffy par med Pamela spillet af Victoria Principal. I den virkelige verden har Duffy siden 1974 været gift med Carlyn, der oprindelig var balletdanser. Sammen har parret to voksne sønner.

Fra Dallas til bingovært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce